Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kilpailuluvat

Voidakseen kilpailla kotimaan kilpailuissa ratsastajan tulee huolehtia siitä, että hän on maksanut jäsenmaksunsa, kilpailulupansa ja että hevosen vuosimaksu on maksettu (aluetasosta ylöspäin) ja rokotukset sääntöjen mukaiset.

Kotimaan seura-, alue- ja kansallisentason kilpailut

Yleistä

  • Ratsastajalla tulee olla seuran jäsenyys (SRL perhe- tai täysjäsen) sekä tämän seuran nimissä aktivoitu ja maksettu kilpailulupa.
  • Kilpailulupa on voimassa, kun maksu on päivittynyt KIPAan.
  • Ratsastaja ei voi vaihtaa edustamaansa seuraa kesken kauden, mikäli kilpailulupa on maksettu.
  • Kipan tunnukset eivät tule erikseen sähköpostiin. Kirjautumisohje Kipan etusivulla kirjautumiskentän vieressä olevasta kysymysmerkistä.

Vision jäsenet lunastavat SRL:n kilpailuluvan itse verkko-ostoksen kautta. Lue lisää SRL:n ohjeesta.

Jotta luvan lunastaminen onnistuu, pitää jäsenrekisterissä olla henkilötunnus ja sähköpostiosoite tallennettuna sekä kuluvan vuoden jäsenmaksu tulee olla maksettu. Tarvittaessa ole yhteydessä jäsensihteeriin info@ratsastusseuravision.fi

Kilpailukokemus / ratsastustaito

- Ratsastaja on aina itse vastuussa omasta ja hevosensa kilpailukelpoisuudesta (alle 15-vuotiaiden osalta vastuussa on huoltaja). Ratsastajan tulee kilpailuihin osallistuessaan olla ratsastustaidoiltaan, sääntötuntemukseltaan ja käytöstavoiltaan kyseisen kilpailun vaatimalla tasolla. Kilpailusäännöissä on määritelty nk. kvaalisäännöt, joiden mukaan kilpailijat etenevät tasolta toiselle. Mikäli kilpailijalta puuttuu vaadittu kvaali, ovat tulokset mitättömät.

- Ratsastajan tulee tutustua oman lajinsa kvaalisääntöihin SRL:n sääntöjen kohdassa "osallistumisoikeus".

Käy myös tarkistamassa, että Kipassa omissa tiedoissa on tilinumero. Tämä nopeuttaa palkintojen ja palautusten maksamista jälki-ilmoittautuneille. Kipa myös tarjoaa automaattisesti tätä omissa tiedoissa olevaa tilinumeroa ilmoittautumislomakkeelle kilpailuihin ilmoittautuessanne.

Tilinumeron ja sähköpostiosoitteen voi päivittää Kipaan muokkaamalla omia tietojaan, joihin pääsee sisäänkirjautuneena Kipassa sivun yläreunasta nimeään klikkaamalla.