Tervetuloa Vision seuraan!
Vision on SRL:n jäsenseura ja avoin kaikille ratsastuksen harrastajille kotipaikasta tai lajista riippumatta

Vision tavoitteet

Ratsastusseura Vision tavoitteena on  ratsastusurheilun ylläpitäminen, herättää, kasvattaa ja ylläpitää ratsastusurheilun harrastusta sekä kehittää jäsentensä ratsastustaitoa alalajista tai kotipaikasta riippumatta ja kannustaa jäseniään hyvään urheiluhenkeen.

Yhdistyksen ollessa Suomen Ratsastajainliiton jäsenseura, sen jäsenillä on myös liiton tarjoamat jäsenedut ja mahdollisuus lunastaa kilpailuoikeus.

Kahdesti vuodessa pidetään sääntömääräiset kokoukset joissa päätetään jäsenistön kesken seuran asioista. Vision hallitukseen kuuluu puheenjohtaja sekä 3-6 jäsentä. Hallitus kokoontuu vuoden aikana tarpeen mukaan. Tavoitteiden toteuttamiseksi Vision voi järjestää jäsenilleen heidän toiveidensa mukaan ratsastukseen liittyvää oheistoimintaa kuten neuvontaa, opastusta, kursseja tai kilpailuja. Toiminnan menot katetaan jäsenmaksuilla, koulutustilaisuuksien osallistumismaksuilla, kilpailuiden lähtömaksuilla ja tapahtumien yhteydessä järjestettävällä buffetmyynnillä. Avustuksia anotaan mahdollisuuksien mukaan kuten myös sponsoritukea yksityisiltä henkilöiltä ja yrityksiltä.

Vision pyrkii vaikuttamaan ratsastusurheilun positiiviseen kehittämiseen jäsentensä hyvän yhteisen urheiluhengen kautta. Tämä tehdään tietysti jäsenten yhteisesti luomalla positiivisella ympäristöllä ja eri harrastusmahdollisuuksilla.
Jokainen seuran jäsen mahdollistaa omalla osallistumisellaan isolta osalta koko seuran toiminnan. Hallitus huolehtii seuran taloudellisista asioista ja muista hallinnollisista tehtävistä sekä valvoo, kehittää ja organisoi toimintaa jäsenille mutta toteutukseen tarvitaan muitakin henkilöitä.
Seuran kaikki toiminta hoidetaan talkoovoimin – kukaan ei saa seurassamme tästä vapaaehtoistyöstä palkkaa. Siksi kaikki toiminta toteutetaan huomioiden seuran ja sen sidosryhmien mahdollisuudet ja tarvittavien toimihenkilöiden ja talkooväen innostus ja jaksaminen.

"Visiota voidaan arkikielellä kutsua myös unelmaksi. Visio on arkijohtamisen peruskivi. Sen avulla pyritään luomaan jokaiselle ratsastajalle kuva tulevaisuudesta, joka vetoaa sekä ajatteluun että tunteisiin. Visio on jotakin, jonka yksilö haluaa saavuttaa ja joka innostaa häntä. Useimmille ihmisille se on pohjimmiltaan pyrkimys luoda jotakin taloudellista voittoa suurempaa ja merkityksellisempää."  (Wikipedia)

Meillä on se unelma 'ratsastaa hyvässä seurassa'.